Welke school kies jij?
donderdag 14 januari 2021

Algemeen

De scholen van het Meridiaan College hebben allemaal een creatieve oplossing bedacht voor het presenteren van hun mooie school! Op de sites van de scholen vindt je hun activiteiten en aanmeldformulieren. Hieronder linken wij naar de website van de school waarin je geïnteresseerd bent.

  • Het Element: Ieder kind heeft een talent. Op Het Element helpen we je om jouw talent te ontdekken en het in je eigen tempo verder te ontwikkelen. In vier jaar tijd leiden we je op tot vakman/vakvrouw.
  • Mavo Muurhuizen: Mavo Muurhuizen is een overzichtelijke en veilige school voor mavo en havo 4/5 waar je je snel thuis voelt. Wij hebben vertrouwen in jouw ontwikkeling en zorgen er samen voor dat je er uithaalt wat erin zit.
  • ’t Hooghe Landt: Ben je op zoek naar een school waar talent ontwikkeld wordt en waar er extra aandacht is voor culturele activiteiten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden activerend onderwijs van een goede kwaliteit.
  • Het Nieuwe Eemland: Onze school is een gemeenschap met een grote betrokkenheid tussen leerlingen en docenten en andere medewerkers. Deze betrokkenheid voelen we ook van ouders en verzorgers. Het Nieuwe Eemland is een buitengewone school waar leerlingen zich thuis voelen en waar elke leerling zichzelf mag én kan zijn!

 

Laatste Nieuws