Scholen weer (gedeeltelijk) open!
woensdag 3 juni 2020

Algemeen

Vanaf dinsdag 2 juni zijn onze scholen -Het Nieuwe Eemland, ’t Hooghe Landt, Mavo Muurhuizen en Het Element– weer geopend voor alle leerlingen. In verband met de beperkte ruimte gaan niet alle leerlingen tegelijk naar school. Ook worden de lessen en pauzes anders ingevuld om te voorkomen dat er teveel leerlingen en medewerkers samenkomen.

We zijn ontzettend blij de leerlingen weer in de scholen te kunnen ontmoeten. Lege gangen en lokalen horen nu eenmaal niet bij een school. Vanaf nu combineren we goed onderwijs op afstand met goed en veilig anderhalve-meter-onderwijs op school. Dat vraagt van de leerlingen discipline: anderhalve meter afstand houden, looproutes volgen, hygiënevoorschriften in acht nemen. Dat gaat goed: onze complimenten aan de leerlingen!

Wij zijn trots op onze medewerkers die met grote inzet en creativiteit deze nieuwe vorm van onderwijs bedenken, uitvoeren en ondersteunen: onze docenten, roostermakers, conciërges, schoonmakers en ander ondersteunend personeel.

Medewerkers, leerlingen en ouders/verzorgers vormen samen onze schoolgemeenschap. Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie flexibiliteit en inzet. Houd vol!

Geert Popma en Roelant Reijmerink

College van Bestuur

Laatste Nieuws