Geert Popma, Voorzitter College van Bestuur

"Iedereen heeft talent en iedereen wil leren"

Ik ben een bestuurder met hart voor sterk en veelzijdig onderwijs. Ik voel me thuis bij complexe vraagstukken die om visie en verbinding vragen. Daar laat ik mij zien als creatief, uitnodigend, doortastend, met gevoel voor humor. Ik heb een groei mindset en stimuleer en faciliteer het leren en ontwikkelen op onze scholen. Zelf blijf ik ook leren: in 2018 heb ik de tweejarige opleiding tot coach afgerond. Ik geloof in de kracht van erkende ongelijkheid en in sturen op interactie, ontwikkeling en zingeving. Het gaat voor mij altijd om inhoud en relatie: alleen gaat sneller maar samen kom je verder.

Roelant Reijmerink, Lid College van Bestuur

"Grote dingen worden zelden door één persoon alleen gedaan"

Binnen het Meridiaan College ben ik als lid van het College van Bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille bedrijfsvoering. Hiermee draag ik zorg voor alle randvoorwaardelijke aspecten die noodzakelijk zijn voor het creëren van een stimulerend leerklimaat voor leerlingen en medewerkers. Daarmee kan ik een bijdrage leveren aan het hogere doel dat wij met elkaar nastreven: het beste onderwijs bieden aan onze leerlingen. In deze functie kan ik mijn ervaring op het gebied van bedrijfsvoering inzetten om het Meridiaan College verder te laten groeien. Door te boeien en inspireren, te stimuleren en motiveren met gevoel voor humor en passend relativeringsvermogen bouw ik mee aan de toekomst. Alleen in verbinding met elkaar en ieder in zijn of haar kracht komen we tot het beste resultaat.