Arbeidsvoorwaarden

Jij maakt ons onderwijs mogelijk. Wij vragen van jou een innovatieve en onderzoekende houding om maatwerk voor onze leerlingen te realiseren. Wij proberen ook innovatief om te gaan met onze arbeidsvoorwaarden en onderzoeken constant hoe wij onze arbeidsvoorwaarden kunnen laten aansluiten bij jouw wensen. Natuurlijk gelden voor jou allereerst de arbeidsvoorwaarden in de CAO VO. Maar wij hebben ook arbeidsvoorwaarden die meer gericht zijn op jouw persoonlijke situatie en of voorkeur.

Personal benefits

Je kunt in december een bruto salariscomponent uitruilen tegen netto salariscomponent. Dit levert jou een belastingvoordeel op! Uitruilopties zijn de abonnementskosten bij een fitnesscentra, vakliteratuur, vakbondscontributie en reiskostenvergoeding. Wil jij op een hippe fiets naar je werk komen dan hebben wij een fietsenplan.
In het schooljaar 2019-2020 draaien wij een pilot waarbij het gespaarde keuzebudget periodiek of eenmalig kan worden uitbetaald. Alles met het idee om jouw arbeidsvoorwaarden flexibel in te richten op je persoonlijke situatie en/of voorkeur.

Professionaliseringstraject LC/LD

Blijven leren is het devies om het onderwijs actueel en kwalitatief goed te houden. Wij bieden je daarom volop gelegenheid om je te ontwikkelen. In samenwerking met een aantal andere scholen in Amersfoort e.o. en in samenwerking met Marant Interstudie bieden wij een professioneliseringstraject LC/LD docent (Amersfoortse Docentenacademie) aan. Via verplichte en facultatieve onderdelen van dit traject werk je aan jouw excellentie. Wil je een uitgebreid beeld krijgen van dit professionaliseringstraject? Check dan de Flyer Amersfoortse Docenten Academie 2 ADA Professionaliseringstraject 2018-2020 met uitgebreide informatie over de ADA.

Meridiaan Academie

Leren houdt niet op bij het leren leerlingen. Je moet er alleen wel tijd voor kunnen maken en wij vinden dat er ook een (leer-)platform moet zijn waarin het leren van en met elkaar mogelijk wordt gemaakt. Binnen de interne academie kun je op verschillende thema’s van en met elkaar leren. Ook met collega’s van andere vestigingen. Wil jij graag een training, inspiratiesessie, etc geven omdat je jouw kennis wilt delen. Graag zelfs!

Digitaal loopbaanportaal

Weten wat je kunt, wat je wilt, wat je motiveert. Dat vinden wij belangrijk! Ons digitaal talenten-/loopbaanplatform geeft je de mogelijkheid om zelftests te doen om je sterke punten te ontdekken. Het portaal bied je toegang tot tests en tool om je ontwikkeling in kaart te brengen of om je eigen merk beter te branden.